16Majoitus

Tilavat mökit

Tilavat mökit tarjoavat hyvät oltavat 4-6 hengelle. Mökeistä kaksi on rakennettu palvelemaan liikuntaesteisiä ja allergikkoja.  Näihin kahteen mökkiin emme ota kotieläimiä. Mökit sijaitsevat joen poukamassa n. 30-70 metriä rannasta, 50 metrin päässä toisistaan. Neitikosken kuohut näkyvät ja kuuluvat useimpien mökkien kuistille.

Mökin vuokra 100 €/vrk tai 650 €/viikko.

17Liinavaatteet (lakanat+pyyhkeet) 20 €/hlö tai liinavaatteet voi tuoda itse.

Varustelu

Mökeissä on tilava tupakeittiö jossa takka, makuuhuone, wc ja sauna. Varustuksena jääkaappi, liesi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, astiasto ja TV.

Aitat

Aitat 8 kpl (3 tai 4 hengelle) tarjoavat mökkejä edullisemman vaihtoehdon (35 €/vrk, 230 €/vko) esim. kalastajille ja vaeltajille. Aitoissa on valot, lämmityspatteri, jääkaappi, mikro sekä vedenkeitin.

20Lämpimät suihkut ja wc huoltorakennuksessa. Alueella lämpimät  retkikeittiöt ja useita grillikatoksia.

Telttailijoille

Telttailijoille riittää tilaa! Telttailijoiden käytössä on lämpimät suihkut ja retkikeittiöt. Tietenkin helpoimmin hyvää ruokaa ja juomaa saa ravintolasta...!

Telttapaikka maksaa 12 €/vrk + 4 €/hlö/vrk (Camping-kortilla 10 €/vrk + 4 €/hlö/vrk). 

Karavaanareille

50Karavaanareille on sähköpaikkoja 30 kpl ja ilman sähköä 20 kpl.

Sähköpaikan hinta 15 €/vrk + 4 €/hlö/vrk,
SF-Caravanin jäsenkortilla 12 €/vrk + 4 €/hlö/vrk. Sähkötön paikka 12 € + 4 €/hlö/vrk.

Retkikeittiöt ja saniteettitilat ovat myös karavaanareiden käytössä. Vesisäiliön täyttömahdollisuus ja vessan tyhjennys vaunupaikkojen yhteydessä.

 

HUOM! Vaunu- ja  teltta-asiakkaat! Kesäkuusta alkaen hintaan sisältyy saunavuoro (ma, ke ja la), naiset klo 15-16 ja miehet klo 16-17.