Palvelut

6Ravintola

Aamiaisen (8 €) ja lounaan (13 €, lapset puoleen hintaan) saat päivittäin kesäkaudella hyvästä ruuastaan kuuluisasta noutopöydästä. Päivällista noutopöydästä saatavilla tilauksesta. (13-20 €). Tuoreita karjalanpiirakoita sekä suolaisia että makeita leivonnaisia tarjolla päivittäin omasta uunista. Ravintolaan sopii n. 90 henkeä ja terassille 40 henkeä, joten voit järjestää suuretkin juhlat tai kokoukset meillä!

Viihtyisässä ravintolassa on A-oikeudet. Ravintolasali (n. 80 paikkaa) voidaan erottaa kokoustilaksi väliovella. Kokoustilassa on normaali kokousvarustus. 

Ravintolapalvelut saatavilla päivittäin kesäkaudella. Muuna aikana tilauksesta.

Kahvila ja vastaanotto palvelevat 2.5-31.10.

Tästä pääset tutustumaan palveluhinnastoomme !

Kalastus- ja retkeilytarvikkeet

Meiltä saat kalastustarvikkeet ja Ruunaan luvat, retkeilytarvikkeet, -asusteet ja -kengät, retkieväät ja riistaryypyt.

Vuokraamme kalastus- ja retkeilytarvikkeita, lumikenkiä, polkupyöriä sekä veneitä (14 kpl) ja kanootteja (8 kpl).

Pole-fatbiket vuokrattavissa meiltä 20 €/h, 40 €/6h, 70€/vrk


Koskenlaskut puuveneillä (6 koskea, 31 km, kesto n 1,5t) ja kumilautalla (4 koskea, 8 km,  n 1,5t). Erälounaan kanssa kesto n. 3 tuntia.

Ruunaan kalastusluvat 2018

3 t/ 12 €, vuorokausi 18 €, viikko 90 €,
kausilupa 250 €.  Alle 18 v -50%. Perhelupa kaksinkertainen hinta.

Yksin kalastaville alle 15-vuotiaille on eräluvat-verkkokaupasta saatavilla maksuton viikon kalastuslupa erikseen.

A-oikeudet

Kesällä voit nauttia juomat tai aterian terassilla, rentoutua, unohtaa kiireen ja kuunnella kosken kohinaa. Ravintolassa on A-oikeudet.

Tilat perheille ja isommillekin ryhmille

Anniskelun saat myös rantasaunan takkatupaan, joka soveltuu myös kokousten ja tilaisuuksien pitopaikaksi 15-20 hengelle. Saunasta voit pulahtaa uimaan tai nauttia Ämmänkosken kohinasta ja näkymistä terassilta käsin.

11Kodassa voit pitää kokoukset ja tilaisuudet 30-40 hengelle, tai vain viettää iltaa makkaraa tai lettuja paistaen. Anniskelu järjestyy myös kotaan.

Alueella sijaitsevat grillikatokset ja savustusuunit ovat asiakkaiden käytettävissä. Lapsille on leikkikenttä. Lasten ja aikuisten retkeilyyn sopii myös n. 2,5 km mittainen luontopolkun Närelenkki,  Neitikosken ja Miikkulanlammen väliselle alueelle. Lähtöpaikka ja opastaulu Kirppuvirran parkkipaikalla.

Yrityksille

44Yrityksille ja ryhmille voimme järjestää moottorikelkka- ja lumikenkäsafareja, opastettuja vaelluksia, kalastusmatkoja ym. kaikilla palveluilla. Yhdistä kokoukseen jokin virkistävä aktiviteetti, suunnitellaan se yhdessä toiveittenne mukaiseksi. Meiltä saatte logolla varustetun repun, vyölaukun, kuksan, lakin, puukon ym. asiakas- tai henkilökuntalahjaksi ja porukkahengen tiivistäjäksi.

Liikelahjat

Liikelahjoista voit kysyä suoraan: Markku Lappalainen puh. 0400 154 524,
markku.lappalainen@sabimark.fi