Kuohuva Kattilakoski

alasivun kuva

Kuohuva Kattilakoski Ruunaan retkeilyalueen sydämessä on kalapaikka vailla vertaa. Komeaa Lieksanjokea on privaattina käytössäsi 500 m ja kohteen saalisvarmuus on hyvä. Sallitut pyydykset ovat uistin ja perho. Kalastus on mahdollista rannalta ja veneestä. Saaliskaloja ovat luontaisesti harjus, taimen, kuha, ahven ja hauki, säännöllisesti istutettuna taimen ja kirjolohi. Koski vuokrataan kokonaisuudessaan ryhmälle eikä sinne myydä yksittäislupia. Kattilakosken niskalla on tunnelmallinen uittokämppä 12 henkilölle, pieni piharakennus 2 henkilölle sekä erillinen sauna. Kattilakoski soveltuu hyvin myös syksyisen metsästysretken tukikohdaksi.

Vuokra-aika

11.5. - 31.10.

Varustus

Kämppä: tupakeittiössä 4 kerrossänkyä (4+4 hlöä), ruokailutilaa 12 hengelle, kaasuhella/uuni, kaasujääkaappi, aurinkopaneelivalot, astiasto ja keittovälineet 20 hengelle. Pikkukammarit 2 kpl, joissa kerrossänky (1+1 hlöä). Kokousvälineistö ”kevyt” fläppitaulu.
Erillinen piharakennus: Kaksi pientä huonetta, joissa kummassakin yksi sänky. Kaminalämmitys.
Sauna: Jatkuvalämmitteinen sauna, johon sopii kerralla noin 10 hlöä, puukiuas ja kotapata, pukuhuone.
Muu varustus: Grillikatos, kuivakäymälät (2 kpl), polttopuut, 2 soutuvenettä, savupönttö, moottorilla varustettu yhteysvene.

Naapuri

200 m koskenlaskun taukopaikka joen toisella puolella, satunnaisesti käytössä.

Ajo-ohje

Lieksasta Pankakosken tietä (nro 522) noin 8 km, jonka jälkeen käännytään Ruunaan tielle (nro 5224) ja ajetaan noin 13 km kunnes Naarajoen sillalle. Heti sillan jälkeen käännytään oikealle Siikakoskelle menevälle tielle. Siikakoskentietä ajetaan noin 4 km, jolloin tullaan risteykseen, mistä opasteet Ruunaan Matkailuun (avainten luovutuspaikka). Avainten noudon jälkeen palataan takaisin risteykseen, käännytään oikealla ja jatketaan Siikakoskentietä noin 1 km. Tämän jälkeen käännytään vasemmalle (viitta Murroojärvi- Kattilakoski). Ajetaan noin 2 km ja käännytään oikealle (viitta Murroojärvi- Kattilakoski).Ajetaan noin 2 km suoraan, mistä vasemmalle Kattilakosken viittojen suuntaan. Tie päättyy P-paikalle, mistä pitkokset rantaan. Kattilavene+15 hv Mercury laiturissa.
Moottoriveneellä ylävirtaan noin 200 m Kattilakosken saunan rantaan.

Avaimenluovutuspaikat

Avaimet: Ruunaan matkailu,
Aukioloajat: Tarkista aukioloajat avaimenluovuttajalta etukäteen / Please check with the key supplier in advance
Osoite: Siikakoskentie 47 81750 Pankakoski,
Puhelin: +358 (0) 13-533 130

Huomioitavaa

Vuokra-aika alkaa klo 14:00 ja päättyy klo 12:00!

Ruokailupalvelut kämpälle järjestää Ruunaan retkeilykeskus, puh. 013-533170, 040 5795684, info@ruunaa.fi

Hyvä Kämpänkäyttäjä
Jätäthän kämpän siihen kuntoon, kuin itse olisit seuraava asukas. Hinnoittelumme perustuu siihen, että asiakkaat siivoavat itse kämpän lähtiessään. Jos kämppä on tullessasi siivoamatta, ota yhteyttä välittömästi kämpän huoltajaan. Siivoamattomasta kämpästä ja pihapiiristä joudumme aina laskuttamaan vähintään 225 euroa, jos loppusiivousta ei ole erikseen sovittu Villin Pohjolan tehtäväksi.

Käyttövettä ei tutkita vuosittain, joten suosittelemme juomaveden keittämistä varmuuden vuoksi.

Hinta sisältää: Kattilakosken kämpän rakenteineen ja Kattilakosken kalastuksen yksinoikeudella ryhmän omaan käyttöön vuokra-ajaksi, polttopuut, kaksi soutuvenettä, moottorilla varustetun yhteysveneen sekä vapavälinein saadun saaliin.
Hinta ei sisällä: saalistakuuta, valtion kalastuksenhoitomaksua, venekuljetuksia, kalastusvälineitä
 • Kokouskämppä
 • Kalakämppä
 • Lieksa
 • Itä-Suomen Lääni
 • Vuodepaikkoja: 14+2
 • Henkilömäärä: 14
 • Sähköt: Ei
 • Vesijohto: Ei
 • WC: ulko-wc
 • Suihku: Ei
 • Lämmitys: Puu
 • Autolla pihaan (kesä): Ei
 • Etäisyys: Moottoriveneellä ylävirtaan joen yli noin 200 m Kattilakosken saunan rantaan.
 • Autolla pihaan (talvi): Ei
 • Hinnat:
  Peruskausi (vrk/vko):
  vrk 800€ + 50 hlö/€
  2 vrk 1600€ + 85 hlö/ €
 • Hinnat 2012:
  Peruskausi (vrk/vko):
  vrk: 800€ + 50 hlö/€
  2 vrk: 1600€ + 85 hlö/ €