16Majoitus

Mökit

Mökit tarjoavat hyvät oltavat 4-6 hengelle. Mökeistä kaksi on rakennettu palvelemaan liikuntaesteisiä ja allergikkoja.  Näihin kahteen mökkiin emme ota kotieläimiä. Mökit sijaitsevat joen poukamassa n. 30-70 metriä rannasta, 50 metrin päässä toisistaan. Neitikosken kuohut näkyvät ja kuuluvat useimpien mökkien kuistille.

Mökin vuokra 100 €/vrk tai 650 €/viikko.

17Liinavaatteet (lakanat+pyyhkeet) 20 €/hlö tai liinavaatteet voi tuoda itse.

Varausehdot

Varustelu

Mökeissä on tupakeittiö jossa takka, makuuhuone, wc ja sauna. Varustuksena jääkaappi, liesi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, astiasto 6 hengelle ja TV.

Aitat

Aitat 8 kpl (3 tai 4 hengelle) tarjoavat mökkejä edullisemman vaihtoehdon (35 €/vrk, 230 €/vko) esim. kalastajille ja vaeltajille. Aitoissa on sähköt, lämmityspatteri, jääkaappi, mikro sekä vedenkeitin.

20Lämpimät suihkut ja wc huoltorakennuksessa. Alueelta löydät myös retkikeittiöt ja useita grillikatoksia.

Telttailijoille

Telttailijoille riittää tilaa! Telttailijoiden käytössä on lämpimät suihkut ja retkikeittiöt. Tietenkin helpoimmin hyvää ruokaa ja juomaa saa ravintolasta...!

Telttapaikka 12 €/vrk + 4 €/hlö/vrk                                          Camping-kortilla 10 €/vrk + 4 €/hlö/vrk

Karavaanareille

50Karavaanareille on sähköpaikkoja 30 kpl ja ilman sähköä 20 kpl.

Sähköpaikan hinta 15 €/vrk + 4 €/hlö/vrk,
SF-Caravanin jäsenkortilla 12 €/vrk + 4 €/hlö/vrk. Sähkötön paikka 12 € + 4 €/hlö/vrk.

Retkikeittiöt ja saniteettitilat ovat myös karavaanareiden käytössä. Vesisäiliön täyttömahdollisuus ja vessan tyhjennys vaunupaikkojen yhteydessä.

 

HUOM! Vaunu- ja  teltta-asiakkaat! Kesäkuusta alkaen hintaan sisältyy saunavuoro (ma, ke ja la), naiset klo 15-16 ja miehet klo 16-17.